OM OSS

Vi er ProNest

ProNest er et norsk PropTech selskap som tilbyr produkter og tjenester til eiendomsutviklere for nybygg.

Vi tror på enkelhet, men enkelhet for våre kunder. Vi leverer høyteknologiske produkter, pakket på en brukervennlig måte – omtrent som din smartphone.

Vårt dedikerte og erfarne team er her for å bistå deg med dine behov, en alt-i-ett leverandør for alle tjenester og produkter du trenger til ditt neste nybygg prosjekt.

Vår historie

ProNest ble født i Norge som et software selskap kalt Canopy Technologies i 2013, med mål om å bygge et brukervennlig CRM for bedriftsmarket. Vi utviklet et system med en rekke moduler og funksjoner som automatiserte en rekke oppgaver for å gjøre en bedrift mer effektiv. Resultatet var det skybaserte SaaS løsningen Canopy Office.

I 2013 vant Canopy Office en pris som beste start-up i Midt-Norge, etter å ha deltatt på “Take-Off Midt Norge” i regi av NTNU og Innovasjon Norge, hvor selskapet også tidligere mottok etablererstipend.

I 2014 ble selskapet og grunder Jan Olav Osnes Krogh, akseptert på IE Business School I Madrid, og deltok på “IE Venture Lab” program. Selskapet endte her opp som en av 10 finalister til Venture Day.

Etter deltakelsen på IE Venture Lab, selskapet endret sitt fokus mot eiendomssektoren, og begynte utvikling av produkter for salgs- og markedsføringsprosessen av nybygg, som til slutt har endt opp som selskapet ProNest AS.

I dag er ProNest et PropTech selskap med kontor i 3 land som betjener eiendomssektoren med en rekke innovative produkter.

Vårt team

Ledelse

Jan O.

Jan O.

CEO & Founder

Miguel Angel

Program Manager

Jan S.

Project Manager

Hans

Senior Developer

Salg & Markedsføring

Juan Gonzalez

Juan

Key Account Manager

Alexis D.

Alberto

Key Account Manager

María

Manuel

Strategy Analyst Intern

Design & Produksjon

George

Graphic Designer

Alexandre

3D Artist

Jose

3D Artist

Héctor

3D Artist

Pedro

Architect & 3D Artist

Ondrej

Architect & 3D Artist

William

Architect & 3D Artist

Ruben

Architect & 3D Artist

Josef

3D Artist

Jakub

3D Artist

Jan K

3D Artist

Yen

VR Developer

Hector

VR Developer

IT-avdeling

Dusan

Developer

Novak

Developer

Milko

Developer

Otik

Developer

JOIN THE REVOLUTION!

Vil du jobbe med oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter som fyller oss med friske og kreative ideer. Hvis du liker utfordringer og alltid er villig til å møte dem, er dette ditt sted.

Vi ser etter de som deler våre og våre kunders verdier. Fyll ut dette skjemaet, legg ved CVen din, og vi vil ta kontakt med deg.

Legg ved fil (Max: 2MB)