Visuelle Tjenester

Skal du selge et nybygg? Vi har akkurat det du trenger!

ProNests visuelle tjenester gir deg et allsidig verktøy for å kunne presentere nybygget du har til salgs på en profesjonell måte. 3D visualiseringer og animasjoner, samt den nyeste teknologien i VR og AR, vil hjelpe deg med å generere en positiv innvirkning på kundene dine.

Vårt interne team bestående av erfarne arkitekter og 3D artister, jobber med plantegningene dine for å levere de beste resultatene.

Videre analyserer vi hvert prosjekt med en sol studie for å reflektere et så korrekt bilde av det fremtidige prosjektet. 

3D visualiseringer

Vi tilbyr tre kvaliteter som passer til ulike kommunikasjonsmål.

Konseptuell

Denne kvaliteten vil gi deg en arkitektonisk presentasjon av prosjektet ditt som genererer en abstrakt forbindelse med kundene.

Realistisk

For de realistiske 3D visualiseringene, modellerer vi først rom og deretter teksturerer vi dem, i tillegg til å kunne plassere dem i et ekte foto. Dette er vår mellomkvalitet som vil være en tilstrekkelig kvalitet for å kunne gi en god gjengivelse av prosjektet.

Hyper-realistisk

De hyperrealistiske 3D visualiseringene er vår premium kvalitet for de som ønsker en ekte gjengivelse av nybygget. Det gjør det mulig for betrakteren å føle at visualiseringen er et ekte bilde med en virkelighetstro visualisering av prosjektet.

3D Animasjoner

Som med 3D visualiseringer har vi tre forskjellige kvaliteter (konseptuell, realistisk og hyperrealistisk). Animasjoner gir liv til ditt nybygg prosjekt, da denne gjør det dynamisk og interessant å se på.

Animasjoner er et kraftig verktøy når det gjelder å generere tillit og engasjement i en potensiell kunde.

JOIN THE REVOLUTION!

Vil du vite mer om dette og andre produkter?