OM OSS

Vi er ProNest

ProNest er et software selskap som hjelper eiendomsutviklere med digitalisering av salgs- og markedsføringsprosessen av nybygg, med innovative løsninger for morgendagens boligkjøpere. 

Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utvikler og boligkjøper, med automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen.

Vår Historie

ProNest ble etablert i 2013 av grunder Jan Olav Osnes Krogh, og var i begynnelsen et rent CRM system med navnet Canopy Office, et egenutviklet og brukervennlig CRM for bedriftsmarkedet med fokus på automatisering av oppgaver for å forenkle hverdagen til bedrifter. I dag kjent som ProNest CRM. 

Etter utviklingsfasen fikk vi henvendelser fra eiendomssektoren som ønsket å bruke våre tjenester, og dette var begynnelsen av å rendyrke vår produktlinje til denne sektoren. Etter at Jan Olav Osnes Krogh ble akseptert på IE Business School i Madrid og deltok på IE Venture Lab i 2014, ble selskapet restrukturert til å bli en one-stop-shop for salgs- og markedsførings produkter for eiendomsutviklere.

ProNest er i dag kjent som et PropTech selskap og har kontorer i 3 land, bestående av et team fra 11 nasjonaliteter.

Milepæler:

2013 – Vinner av ”Årets beste Start-up” – Take-Off Midt-Norge

2014 – Finalist på Venture Day, IE Business School

2018 – Vinner av “Mest lovende Software for eiendomssektoren” – Inmotecnia Rent

 

JOIN THE REVOLUTION!

Vil du jobbe med oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter som fyller oss med friske og kreative ideer. Hvis du liker utfordringer og alltid er villig til å møte dem, er dette ditt sted.

Vi ser etter de som deler våre og våre kunders verdier. Fyll ut dette skjemaet, legg ved CVen din, og vi vil ta kontakt med deg.

Legg ved fil (Max: 2MB)