ProNest CRM er skreddersydd for boligutvikleres salgs- og markedsføringsprosess med innovative løsninger som gjør at man kan administrere hele salgsprosessen I ett og samme system. Siden systemet er skybasert, er det ikke nødvendig med lokal installasjon, og det brukevennlige grensesnittet gjør det enkelt å bruke uten store kunnskaper om IT.

Du kan enkelt administrere alle boliger og interessenter, samt enkelt sende ut e-post kampanjer basert på kundens ønsker med få klikk. Automatisk segmentering, historikk på dine kunder og tilgjengelighetsstatus på boligene er noen av funksjonene du får.

ProNest CRM er sømløst integrert med alle våre produkter slik at du kan tilby ulike tjenester til dine kunder som kan administreres I samme system.

Nøkkelfunksjoner

Brukervennlig grensesnitt

Avansert boligadministrasjon

1-klikks segmentering av interessenter

Skybasert system

Sanntids oppdatering på prosjektene

Koble bolig med kjøper

Automatisert faktura og tilbudsmodul

Historikk på kundekort

All kommersiell informasjon i ett system

Benefits

Spar tid og penger

Tilpasset system for eiendomsutviklere

Intuitivt grensesnitt og raskt oppsett av kundeforhold

Administrer prosjektene i ett system

Brukervennlig grensesnitt

Integrert med øvrige ProNest produkter

Vi vet at tid er penger, derfor har vi utviklet API løsninger for ProNest CRM som du kan administrere alle dine eiendommer fra et sted og oppdatert med få klikk. Enkel å bruke og i sanntid.

Det betyr ingenting om du administrerer 100, 500 eller 1000 eiendommer, med våre API integrasjoner holder du alle oppdatert på en enkel og rask måte. Hva venter du på?

API INTEGRASJONER

JOIN THE REVOLUTION!

Vil du vite mer om dette og andre produkter?